Pulkkinen löysi voittajansa – äärimmäisen niukka tappio 200 metrin SM-finaalissa

06.08.2017 20:46 (muokattu 06.08.2017 20:49)
Aino Pulkkinen sai saaliikseen Kauhavalta kultaa ja hopeaa. Arkistokuva.

ÄU:ta edustava Aino Pulkkinen ei kyennyt ihan samaan nuorten yleisurheilun SM-kisoissa Kauhavalla kuin ystävänsä Saija Seppä. Jälkimmäinen otti tuplakultaa voittamalla N19-sarjassa sekä 800 metrin että 1500 metrin kisan, mutta Pulkkinen sai saaliikseen ”vain” kultaa ja hopeaa.

Kultaa Pulkkinen voitti lauantain sadan metrin kisassa. Sunnuntaisessa 200 metrin juoksussa mestaruuden vei HIFK:ta edustava Viivi Lehikoinen. Tappio oli äärimmäisen niukka, sillä molemmat juoksijat saivat ajakseen 24,60. Pronssille sijoittui Sanni Mahonen ajalla 24,99.

1. Jarmo Aho sanoo:

Moro !
    Kaikella kunnioituksella Pulkkisen hienoista saavutuksista, mutta otsikointi pitää olla ehdottomasti niin, että paremmin menestynyt on eturivissä ja seuraavat perässä. Molemmat erinomaisia juoksijoita, mutta pikkuisen kyrsii, kun tyttöjen saavutuksista kerrotaan, Pulkkinen on aina ikäänkuin hitusen parempi. Miksi näin ???