ÄKS

LähiTapiola lahjoitti Mikonpuiston päiväkotiin heijastinliivejä

20.10.2023 15:26
Näin pimeän aikaan niin pienten kuin isojenkin liikkujien on hyvä muistaa varustautua heijastinliiveillä ja heijastimilla.

LähiTapiola Keski-Suomi lahjoittaa tänä syksynä 1000 heijastinliiviä keskisuomalaisiin päiväkoteihin, kouluihin, perhepäivähoitoon sekä lasten harrastusryhmiin. Äänekoskella Mikonpuiston päiväkoti sai meiltä 25 heijastinliivin lahjoituksen.

 

Äänekosken lisäksi lahjoituskohteita löytyy seuraavilta paikkakunnilta: Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Viitasaari, Petäjävesi, Pihtipudas, Muurame, Multia, Luhanka, Joutsa, Lievestuore, Laukaa, Kinnula, Karstula, Joutsa ja Hankasalmi.

Vuoden pimein aika on taas käsillä, ja heijastinliivejä lahjoittamalla LähiTapiola Keski-Suomi haluaa turvata alakoulu- ja päivähoitomatkalaisten näkymistä liikenteessä. Yhteensä 1000 heijastinliiviä lahjoitetaan ympäri Keski-Suomea. Lahjoituskohteet on valittu keskisuomalaisten asiakkaiden ehdottamista kohteista, joita kerättiin kyselyn avulla alkusyksystä.

‒ Olemme asiakkaidemme omistama paikallinen yhtiö, ja maakuntamme turvallisuutta edistävät yhteiskuntavastuulliset teot ovat tärkeä osa toimintaamme. Syksyiset heijastinliivilahjoitukset ovat konkreettinen ja jo perinteeksi muodostunut tapa edistää liikenneturvallisuutta, LähiTapiola Keski-Suomen viestintäpäällikkö Katri Liukkonen kertoo.

Näin pimeän aikaan niin pienten kuin isojenkin liikkujien on hyvä muistaa varustautua heijastinliiveillä ja heijastimilla. Liikenneturvan mukaan jalankulkijan heijastin voi näkyä auton lähivaloissa jopa 350 metrin päähän, kun taas ilman heijastinta kulkevan henkilön autoilija havaitsee vasta noin 50 metrin päästä. Heijastinliivien lisäksi LähiTapiola Keski-Suomi jakaa syksyisin tuhansia heijastimia eri tapahtumissa sekä yhteistöiden ja lahjoitusten avulla.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy