ÄKS

Maakuntavaltuuston perussuomalaiset: ”Maakunnan etua ajamassa”

12.09.2021 20:34
Perussuomalaisten maakuntavaltuuston ryhmä esittäytyy: : Kaisa Garedew, Petra Virtanen, Toimi Kankaanniemi, Jukka Haaparanta, Markku Manninen, Joni Parkkonen

Keski-Suomen maakuntavaltuusto valittiin kuntien edustajien kokouksessa Jyväskylässä 9.9.2021. 

 

Perussuomalaista valtuustoon valittiin Kaisa Garedew, Toimi Kankaanniemi ja Joni Parkkonen Jyväskylästä sekä Jukka Haaparanta Jämsästä, Petra Virtanen Äänekoskelta, Tomi Koskela Laukaasta, Markku Manninen Hankasalmelta, Sirkka Tenhunen Viitasaarelta ja Risto Ahola Luhangasta.Ryhmän puheenjohtajaksi valittiin Toimi Kankaanniemi, varapuheenjohtajaksi Jukka Haaparanta ja sihteeriksi Petra Virtanen.

Tiedoteessa kerrotaan, kuinka perussuomalaisten ryhmä on valmiina ajamaan koko Keski-Suomen menestystä niin, että maakunnan vaikea työttömyys saadaan alenemaan ja yritysten työllistämisedellytykset kasvuun.

– Heti pääsemme työstämään maakuntastrategiaa. Tavoitteemme on saada mahdollisimman paljon EU-rahoitusta eli Suomen omia rahoja Keski-Suomeen, totesi uusi maakuntavaltuutettu Kaisa Garedew.

Ryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Toimi Kankaanniemi totesi, että maakuntavaltuusto ei tuota palveluja, vaan hoitaa edunvalvontaa ja lakisääteisiä tehtäviä.

– Keskeisimpiä asioita on nyt Väyläviraston Keski-Suomelle tylyn liikenneinvestointiohjelman puutteiden korjaaminen. Toinen ajankohtainen asia on usean seutukunnan, muun muassa Saarijärven-Viitasaaren, Jämsän ja Keuruun saaminen korkean tuen alueiksi, Kankaanniemi sanoo.

Maakuntavaltuustolla on edessä maakuntastrategian lisäksi muun muassa tuulivoimaa ja liikennettä koskevan maakuntakaavan käsittely.

– Niihin ryhmä ottaa kantaa myöhemmin, tiedotteessa kerrotaan.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy