ÄKS

Pinskujen leirikesä käynnistyy

26.05.2023 16:50
Nuoret ohjaajat Vieno Koskinen ja Vappu Koistinen muiden talkoolaisten ohella pesevät mattoja Pinskujen tempauksessa lauantaina Suolahden mattojen pesupaikalla.

Leirejä ja retkiä pinskuilla on kesällä eri puolilla Suomea, myös Äänekoskella.

 

Suolahden ja Järvi-Suomen pinskujen iso kansainvälinen leiri järjestetään perinteisesti heinäkuussa Kangaslammella, Sumiaisissa.

Leiripäällikkö ja toiminnanohjaaja Sirpa Martins kertoo, että varainhankinta- ja järjestelytyöt on täydessä vauhdissa jo.  Leirille on ilmoittautunut lapsia, nuoria ja kokonaisia perheitä.

– Ukrainalaisia lapsia on tulossa edellisvuoden tapaan, tänä vuonna lähes 20 leiriläistä. Kansainvälistä väriä saadaan tänä vuonna leirille enemmänkin. On mahottoman mukavaa olla taas mukana järjestämässä lasten ja nuorten toimintaa, sanoo toiminnanohjaaja Sirpa Martins.

Huomiselle Matot puhtaaksi- tempaukselle mahtuu vielä mattoja pestäväksi. Tuo vaan mattosi Suolahden matonpesupaikalle, Martins kannustaa.

–  Ja kesäkuussa lasten toimintaa pääsee tukemaan osallistumalla Suolahden Kansantalon legendaariseen kesäyön bingoon 18.6.  Molempien tapahtumien tuotot käytetään pinskujen leiri- ja retkitoimintaan, muistuttaa Martins.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy