Äänekosken matkailuinfo palvelee kaupungintalon aulassa


Sari Saukko, Jessica Suominen ja Hanna Tirkkonen vastaavat kaupungin matkailuinfossa kysymyksiin.

Matkailuinfopisteen takaa tavoittaa kolme hymyilevää kasvoa. Elinvoimayksikön alla työskentelevät kesätyöntekijät Sari Saukko, Jessica Suominen ja Hanna Tirkkonen antavat auliisti neuvoja kaupungintalon liukuovista sisään tupsahtaville turisteille ja totta kai myös tiedonjanoisille kuntalaisille. Infopisteessä ei informaatio ole liikkunut vielä vilkkaasti, sillä asiakkaita tukkimiehen kirjanpidon mukaan on käynyt kahdesta kolmeen päivässä.

– Olemme varustautuneet vastaamaan monenlaisiin kysymyksiin. Eilen kysyttiin, mistä nimi Äänekoski tulee, Suominen kertoo.

Kolmikko uskoo, että ruokapaikkojen ja luonnonpuistojen sijainti saattaa olla ne kysytyimmät asiat.

Infopisteestä löytyy erilaisia matkailuun ja majoitukseen liittyviä esitteitä. Some on tätä päivää, joten työtehtäviin kuuluu myös Facebookin Visit Äänekoski -sivujen ja Instagramin päivittäminen.

– Otamme esitteitä myös vastaan, jos matkailuun liittyvillä yrityksillä on sellaisia olemassa, sekä tietenkin tietoa tapahtumista, kolmikko sanoo.

Samalla kun käy matkailuinfossa, kannattaa vilkaista ympärilleen, sillä kaupungintalon aula on saanut uuden sisustuksen!

Infopiste on avoinna kaupungintalon aukioloaikojen mukaan.

 

Vastaa