ÄKS testaa: Cittarin uudet SmartCart -ostoskärryt


SmartCart osotoskärryt tuovat helpotusta kaupassa käyntiin.

ÄKS kävi testaamassa K-Citymarketin uudet hienot SmartCart -ostoskärryt.

 

Cittarissa saatiin keskiviikkona 8. marraskuuta käyttöön uudet SmartCart -ostoskärryt, jotka helpottavat varmasti monen kaupassa kävijän arkea. SmartCart on tavallinen ostoskärry, mutta siinä on lisäominaisuutena tablettitietokone aivan nenän alla. Tabletin näytölle saa lisättyä vaikka ostoslistan. Lisäksi tabletista löytyy kartta, joka kertoo missä mikäkin tuote sijaitsee.

– Idea kärryistähän on lähtenyt SmartCartilta ja lähimme kokeilemaan, koska oli mahdollisuus. Kärryjen ensisijainen tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa kaupassa käyntiä ja arjen ostosreissuja. Esimerkiksi Tuotehaun kautta navigaatio kertoo, missä päin tuote sijaitsee. Kärryjä voi siis sanoa ostamisen avustajaksi ja ne ovat yksinkertaisia käyttää, kauppias Mika Lankinen kertoo.

Ostoskärryjä kehitetään koko ajan lisää, mutta tällä hetkellä ominaisuuksina löytyy jo tuotehaku, ostoslista, tuotetiedot, reseptiikka, josta löytyy yli 6 000 reseptiä, tarjoukset sekä uudet tuotteet.

– Reseptin kaikki tuotteet saa lisättyä yhdellä painalluksella suoraan ostoskoriin, joka helpottaa huomattavasti ostosten tekoa. Sen mitä itse olen kerennyt asiakkaita jututtamaan niin he ovat kyllä olleet tyytyväisiä kärryihin ja positiivista kommenttia on annettu, Lankinen sanoo iloisena.

ÄKSän toimittaja päätti testata hifikärryt. Uudet ostoskärryt olivat helppokäyttöiset sekä kaikki tarvittava löytyi helposti. Kätevää, kun tarjouksia tarvinnut lähteä metsästämään myymälästä, vaan kärryistä pystyi selaamaan kaikki tarjoukset valmiiksi jo ennen myymälään menoa. SmartCart-kärryt tulevat varmasti helpottamaan monen ihmisen kaupassa käyntiä varsinkin, kun kärryjä kehitetään koko ajan lisää.

Vastaa