Asunnottomien yö – tapahtuma toi suurta iloa Siniaalto ry:n asukkaille


Viimeinen Kevät saapui vetämään yllärikeikan Asunnottomien yö -tapahtumaan. (Kuva: Siniaalto ry)

Äänekoskella vietettiin tiistaina 17. lokakuuta kansainvälistä Asunnottomien yö -tapahtumaa.

 

Siniaalto ry järjesti asunnottomien yö -tapahtuman tänä vuonna omissa tiloissaan ja veti paikalle kiinnostuneita paljon ihmisiä.

– Tänään on ollut todella vauhdikas päivä. Porukkaa on käynyt tosi mukavasti ja moni kävijöistä löysi paikalle ÄKSän tekemän ennakkojutun avulla. Ihmiset ovat olleet kiinnostuneita asunnottomuudesta ja muista siihen liittyvistä asioista, kertoo Siniaalto ry:n Sofia Hakkarainen ja Mira Huttunen.

– Myös meidän asiakkaat olivat todella hyvin mukana tapahtumassa. Tapahtuma sain myös sellaiset asiakkaat saapumaan paikalle, jotka eivät normaalisti poistuisi edes ulos asunnoistaan, Hakkarainen sanoo iloisena.

Tapahtumaan oli saapunut paikalle Viimeinen Kevät -niminen bändi, joka veti keikan paikan päällä yhdessä Pipobaarin kanssa. Myös Hiusstudio FormUs -yrittäjä Jussi Salmi ilmestyi  ilahduttamaan Siniaallon asukkaita ja leikkasi koko illan asiakkaiden hiuksia ja partoja ilmaiseksi.

– Pipobaarin väki toi paljon iloa asukkaille. Ja suuri kiitos Jussille, joka leikkasi koko illan asukkaiden hiuksia, Hakkarainen kertoo.

 

(Kuva: Siniaalto ry)

 

(Kuva: Siniaalto ry)

 

Vastaa

  1. Juissi

    Voi voi.Viimeisin oikeasti asunnoton oli Sacramento Äänekoskella ja siitäkin on jo muutama vuosi aikaa.Siis en sano että asunnottomia ei olisi nykyäänkin mutta kyseinen heppu oli ilman asuntoa ja ilman kavereita.

    Vastaa