Call Out -tapahtuma tuo hiphopin neljä elementtiä Spottiin


Call out -tiimi tuo tullessaan katutanssi-, räp-, dj- ja graffitikulttuurin ammattilaisia ohjaamaan hip hopin elementtien saloihin, kun Äänekosken Spotissa järjestetään Call out Junior – tapahtuma maaliskuussa.

 

Mitään ei tarvitse osata ennakkoon ja osallistua voi vaikka kyseiset lajit eivät kiinnostaisikaan. Luvassa myös kisailuja, joissa luvassa on huikeat palkinnot.

Onko sinulla musiikkitoiveita? Niitä voi Call out –tiimille ehdottaa etukäteen. Vie toivebiisisi nuokkariltasi löytyvään Call out toivebiisilistaan ja vastaamme toiveisiinne tapahtumapäivänä.
Call out Junior -toimintaa tukee Keski-Suomen SKR ja Keski-Suomi TAIKE, Keski-Suomenliitto sekä Äänekosken nuorisopalvelut.

Katutanssin ja breakin saloihin vie bboy Elmonaattori ja Maija Mämmi. Musiikista ja dj-hommien ohjauksesta vastaa DJ MegaMatti. Jos graffojen tekeminen kiinnostaa voit tulla sketsailemaan Janne Juhani Julman ohjaukseen. Spesiaalivieraana Call out Junior Äänekoskella on Soul Valpio, joka on lupautunut ohjaamaan räp-lyriikan tekemisen saloihin.

 

Call Out Junior Spotissa 16.3. klo 16
Lisätietoja Facebookin tapahtumasivulla.

Vastaa