Eurooppa Neljän kesäteatterikausi päättyy huikeisiin yönäytöksiin


Arkistokuva.

Teatteri Eurooppa Neljän tämän kesän näytelmän Mies, joka tiesi liikaa näytäntökausi Kievarin Kesäteatterissa Äänekosken Hietamalla päättyy tämän viikon lopussa. Perjantaina ja lauantaina 2.-3.8. nähdään kaksi kertaa jo perinteeksi muodostunut huikea yönäytös.

 

Esitykset alkavat illan hämärryttyä klo 22. Luvassa on ilotulitteita, pyrotekniikkaa, valotehosteita ja muita sekä ääntä että valoa tuottavia efektejä. Tehosteet toteuttaa Teatteri Eurooppa Neljän tekninen päällikkö Ville-Matti ”Viltsu” Laine yhteistyössä Suomen Ilotulitus Oy:n kanssa. Yönäytökset ovat olleet kautta aikojen erittäin suosittuja ja moni katsoja tulee normaalin päiväesityksen lisäksi vielä kesän kohokohtaan yönäytökseen.

Mies, joka tiesi liikaa -näytelmä valottaa Teatteri Eurooppa Neljän 30-vuotista historiaa aina sen alkuajoista Saarijärven Kolkanniemen pappilasta alkaen. Hulvattoman musiikkinäytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut todellinen eurooppanelosveteraani Matti Kuikkaniemi, joka ohjasi jo aivan ensimmäisen näytelmän Kesäillan Valssi vuonna 1989. Päärooleissa nähdään mm. perustajajäsen Kunto Ojansivu sekä vanhat konkarit Satu Säävälä ja Erkki Teittinen.

Kartano Kievarin pihapiirissä sijaitseva Kievarin Kesäteatteri on toiminut Teatteri Eurooppa Neljän tukikohtana nyt kolmena kesänä peräkkäin. Eurooppa Neljälle Kievari on toki tuttu paikka aiemmiltakin vuosilta, teatteri muutti Kolkanniemestä silloiselle Martin Kievarille vuonna 1999. Kesän aikana Mies, joka tiesi liikaa on seikkaillut Kievarin Kesäteatterissa yhteensä 32 kertaa.

Vastaa

  1. Matalin aidan kohta löytyi sitten niin.....

    Pettymys oli tuo esitys. Sitä alapää asiaa sitä vaan on käsiteltävä, housut repeää ja sitten valkokinttunen ukko hyppii ja koheltaa, ym. pierua ja tiiviimpää pitää olla. Ja kallis lippu.

    Vastaa