Kievarilla soi juhannuksena blues


Juhannuksena pääsee nauttimaan teatterista ja rehevästä bluesista. 

 

Vaihda kanavaa ja unohda kesämökki. Äänekosken kupeessa, Hietaman vehreissä peltomaisemissa kohoaa uljas teatteriteltta ja sitäkin uljaampi kaksipäiväinen ohjelma aikuiseen makuun. Juhannusaattoa vietetään Teatteri Eurooppa Neljän tahdissa, kun ensi-iltansa saa Mikko Kivisen ja Tapio Liinojan kirjoittama Elämä janottaa -musiikkikomedia. Elämä janottaa perustuu tiiviisti Lapinlahden Lintujen sketseihin sisältäen tuttuja hahmoja ja roimasti musiikkia. Ohjauksesta vastaa alkuperäislintu Mikko Kivinen!

Juhannuspäivänä konsertoi Heikki SilvennoisenDave Lindholmin ja Pepe Ahlqvistin perustama SF Blues. SF Blues juhlii 15 vuotiasta taivaltaan konserttikiertueellaan ja luvassa on kunnon blues ja rock -meininkiä vuosien varrelta. Äänekosken Juhannus Bluesissa rokistakin pääsee nauttimaan viihtyisässä katsomossa ilman bajamajoja ja mutalammikoita, silti samalla fiiliksellä.

 

Pe 23.6. klo 19  Teatteri Eurooppa Neljä: Elämä janottaa. Näytöksen jälkeen pyrotekniikalla toteutettu juhannuskokko.
La 24.6. klo 20 SF Bluesin 15v. juhlakonsertti

Yhteislippu molempiin tapahtumiin Ennakkohinta 45euroa + 1 euroa käsittelymaksu, voimassa 31.5. saakka. Sen jälkeen lippujen hinta 50e + 1e.
Vaihda perjantaina tapahtumalippusi rannekkeeseen

Vastaa