Musakorneri: Abyssion – Siniaaltoja ja singulariteettejä


Musakorneri surffaa vähän erilaisilla aallolla.

 

Musakorneri bongasi tämän iltaisen huippubändin eräästä Facebookin hedelmällisimmästä Äänekoski-faniryhmästä nimeltä Äänekoski Elävä arkisto. Musakorneritoimituksemme nenän ohi ei tutkitusti mene mikään, ja tämäkin kappale kirvoitti armottoman tutkimuksen ja utelemisen ketjun.

Antti Varis perusti bändin noin kymmenen vuotta sitten Sumiaisten Vihijärvellä. Mukaan tuli pian Antin naapuri Marko Pellinen. Sen jälkeen joukkoon vihittiin Jose Rossi.
– Pitemmän aikaa tein Abyssionia yksin, jonka jälkeen kasattiin livekokoonpano ja nykyään Äänekosken seudulta kotoisin olevia soittajia on mun lisäks Otto Peura rummuissa, kertoo Rossi.

Musakorneribiisiksi valittiin tällä kertaa jo pelkästään nimellään hurmannut Siniaaltoja ja Singulariteettejä. Biisi on kaunis black metalin ja vanhan kunnon punkin harmonia, joka pistää paikat heilumaan hampaissa.
– Siniaaltoja ja singulariteetteja kertoo tahdonvoimasta ja satanismista aikalailla jostain omituisesta teosofisesta näkökulmasta, Rossi avaa.

ÄKSällä on ilo ilmoittaa, että tämä saatanallisen kova bändi on yhtä armottomassa vireessä kuin vuosikymmen takaperinkin.
– Levyn nauhotukset meneillään ja kreikkalaisen managerin kanssa on neuvottelut kolmen viikon päästä ulkomaankeikkoja koskien, kertoo Rossi vaatimattomasti.

 

– Jotkut kuuntelee meren kohinaa tai viidakon ääniä meditoidesssaan, mutta minustä tämä on paljon rauhoittavampaa, musakornerikellarimme oma metallimörkö toteaa zenimäisen rauhallisena.

Vastaa