Musakorneri: Ville-Veikko Liekkinen – Päätös


Suolahtelainen Ville-Veikko Liekkinen on julkaissut uuden levyn, nimeltä Nollapiste.

Musakorneri onnittelee lämpimän halauksen kera kaupungin tuoreinta albumia ja sen synnyttäjää, Ville-Veikko Liekkistä. Ylävitonen!

 

Musakornerissa kuullaan ensimmäiseksi kappale, joka kantaa nimeä Päätös, joka on osa yhdeksän biisiä sisällään pitävää levyä nimeltä Nollapiste. Nollapiste on syntynyt pääosin vuoden 2018 aikana ja se on ensitahdista kansien värkkäämiseen asti tee-se-itse -ajatusta noudattava tuotos. Kansien kuvat on levyä varten piirtänyt äärettömän taitava nuori herrasmies Jalil Jafari. Nollapiste-levy julkaistiin keskiviikkona 13. helmikuuta.

Päätös kertoo tarinan muistisairaan ihmisen omaishoitajasta, joka päättää yhtenä päivänä jättää kaiken taakse ja lähteä pois. Kohtalo, tai millä nimellä sitä sitten haluaakaan kutsua, muuttaa kuitenkin suunnitelmia ja katsantokulmaa yllättäen.

Levyä on saatavilla fyysisenä tallenteena CD:nä ja digitaalisena muun muassa Spotifysta.
– Tällä hetkellä CD:tä saa Facebookin kautta yksityisviestillä tilattua suoraan multa. Ilmoittelen vähän ajan päästä muita reittejä levyn saamiseksi, Ville-Veikko vinkkaa.

Toimitus hiljenee kuulolle. Hetki sananmukaisesti pysähtyy, kun Päätös pistetään levylautaselle hyrräämään.

– Johan oli suuri teos. Sen suuruutta lisää se, ettei se ollut liialla sokerilla huurrutettu, toimituksen kellarissa kuiskataan, ja pyykäistään hihalla nenää.

Vastaa