Summeri soi, Randolph rankaisi – Huimalle toinen perättäinen voitto

27.10.2016 07:59

Naisten Korisliiga
Forssan Alku – Huima 84–85 (46–47)

Forssan Feeniks-hallissa nähtiin kiihkeä ja tasaväkinen taisto edelliskierroksella avaustappion kärsineen Forssan Alun ja puolestaan viime viikolla avausvoittonsa ottaneen Äänekosken Huiman välillä. Huima onnistui jatkamaan orastavaa voittoputkeaan uusimman amerikkalaisvahvistuksen Faith Randolphin viime hetken korilla.

Huima vei ensimmäiset kaksi minuuttia nimiinsä 0–10, jonka jälkeen kotijoukkue ryhdistäytyi ja loput 38 minuuttia ottelussa mentiin lähes kori korista. Äänekoskelaiset pysyivät ensimmäisen puoliajan kuitenkin hienoisesti kuskin paikalla.

Vierasjoukkue karkasi yhdeksän pisteen johtoon kolmannen neljänneksen puolivälissä, mutta upean ottelun pelannut Kiana Johnson (31/2) toi emännät takaisin iholle ripeään tahtiin.

Karoliina Rytkönen (14/1) vei vieraat 81-83 -johtoon reilu minuutti ennen loppua ja vain kuusi sekuntia ennen päätössummeria Ashley Clark (19/9) pääsi vapaaheittoviivalle Dyana Pierren (13/13) menetyksen jälkimainingeista. Huiman aikalisän jälkeen juuri summerin soidessa Randolph (33/1) upotti kuitenkin kahden pisteen heittonsa ja vierasjoukkue pääsi juhlimaan voittoaan.

Huiman tehonaisiin lukeuitui myös Riina Kärkkäinen (11/2).