Urho hävisi ja päihitti Hokkarit

04.02.2019 14:28
Arkistokuva. Kuva: Valtteri Vainio
Urhon edustusjoukkue matkasi lauantaina Hämeenkyrön Hokkareiden vieraaksi. Sunnuntaina Hokkarit saapui Murskaamoon.

Lauantain ensimmäiseen erään Urho saikin lentävän lähdön, kun Jere ja Jiri Suonikko veivät vuorollaan Urhon kahden maalin johtoon. Erän loppupuolella kuitenkin Hokkarit pääsivät kaventamaan pelin.

Toisessa erässä Urhon peli osoitti sekoamisen merkkejä, ja jäähyjen värittämässä erässä Hokkarit iskikin kolme maalia. Urhon ainokaisesta vastasi Lasse Riitesuo. Näin ollen tauolle lähdettiin Hokkarijohdossa.

Viimeisessä erässä Urho haki vimmatusti tasoitusta, ja Jere Suonikko toikin illan toisellaan vieraat maalin päähän. Hokkarit iski kiekon tyhjään Urhoverkkoon vielä ottelun lopussa ja voitto jäi Hämeenkyröön, huolimatta Joni Ahon aivan viime hetken kavennuksesta.

Sunnuntaina oli mainio paikka ottaa revanssi lauantailta, kun samainen nippu saatiin vastaan Suolahdessa. Ottelussa näkyikin selvästi revanssihenki, sillä Urho oli valmiimpi tähän otteluun kuin lauantaina. Ensimmäisessä erässä Jere Suonikko ja Matias Kunelius veivät Urhon karkumatkalle, mutta jälleen pienen nukahduksen jälkeen Hokkarit pääsi kaventamaan.

Toisessa erässä Urho rummutti Hokkaripäätyä, ja vastustajan maalivahdille kertyi pelkästään toiseen erään huimat 26 torjuntaa. Roope Vainikainen oli ainoa, joka pystyi hänet ohittamaan, ja näin ollen tauolle lähdettiin lukemista 3-1.

Kolmanteen erään lähdettiin lyömään hommaa pakettiin, ja siinä Urho onnistuikin iskien kiekon kolmesti Hokkariverkkoon. Maaleista vastasivat Toni Pekkala, Lasse Riitesuo ja Jiri Suonikko. Hokkarit saivat vielä yhden osuman, mutts pisteet jäivät lopulta Suolahteen.

Urho majailee sarjataulukossa sijalla kuusi, ja on varmistanut playoff-paikan. Runkosarjaa on jäljellä vielä neljä ottelua, joista seuraava kotipeli on lauantaina 9.2. kun Suolahteen saapuu Ikurin Vire.

Hokkarit – Urho 6-5 (1-2)(3-1)(2-2)
Urho – Hokkarit 6-2 (2-1)(1-0)(3-1)