Valtra kuljettaa suomalaisen Rendel-supersankarin Cannesin elokuvafestivaaleille – katso video


Supersankari hyppäsi suolahtelaisen traktorin kyytiin. 

 

Vuonna 2017 ilmestyvä, suomalainen supersankarielokuva Rendel esitetään Cannesin elokuvafestivaaleilla toukokuussa 2017.  Rendel ei ole paikalla yksin, vaan yhdistää voimansa traktorivalmistaja Valtran kanssa, joka kuljettaa Rendel-supersankarin Suomesta Cannesin parrasvaloihin N174 Direct Unlimited -mallilla. Valtran Suolahden tehtaalta sunnuntaina 7. toukokuuta lähteneellä traktorilla on edessään lähes 3000 kilometrin matka tähän maailman elokuvakansan ykköstapahtumaan.

Valtran N-sarjan traktorit ovat menestyneet maailmalla – sarja on palkittu muun muassa ”Machine of The Year 2016” ja ”Golden Tractor for Design 2016” -palkinnoilla. Nyt voittajamalli astuu Rendelin kanssa yhdessä elokuva-areenan punaiselle matolle keskiviikkona 17. toukokuuta.

Valtra ja Rendel kannustavat myös yleisöä osallistumaan elokuvahuumaan. Fanit voivat Rendelin tai erikoisvarustellun traktorin matkalla Cannesiin bongatessaan ottaa kuvia ja jakaa ne hashtagillä #RENDELVALTRA instagramiin. Parhaat kuvat palkitaan.  Voit myös seurata matkaa netistä.

 

 

Vastaa