Kipinä haki Raholasta pisteet

26.10.2020 12:47
Arkistokuva: Keijo Korhonen.

Kipinä vieraili Tesoman palloiluhallilla Raholan Pyrkivän vieraana. Ottelun avausjakso pelattiin Kipinän muutaman pisteen johdossa. Kipinä johti suurimmillaan 9 minuutin kohdalla 17-26. Kolmannen jakson lopussa ero oli kaventunut pisteeseen 63-64.

Rahola pelasi läpi ottelun parempaa joukkuepeliä kuin vieraat. 4 minuuttia ennen ottelun loppua Raholan kiri toi joukkueen vielä kolmen pisteen päähän 86-83. Kipinä ei taipunut vaan pisteet lähtivät vieraitten matkaan kovilla yksilösuorituksilla Anton Gillin johdolla 44/8.

Kipinä oli matkassa 9 pelaajalla, positiivista oli Jarmo Ueckerin 8/5 ja Juuso Haapasaaren 2/1 paluu parketille. Mika Sironen ei pistetilastoissa komeile, mutta hän on tärkeä lenkki joukkueessa. Mikan periksi antamattomasta taistelusta kentällä soisi koko joukkueen ottavan oppia.

Raholan Pyrkivä – Kipinä Basket 89-98 (23-26, 20-25, 26-18, 20-29)

Kipinä: Jarmo Uecker 8/5, Juuso Haapasaari 2/1, Anton Gill 44/8/6 riistoa, Antonio Bivins 22/7, Juuso Mäntymaa 0/0, Jari Mäntymaa 0/0, Lauri Jäntti 7/11, Mika Sironen 0/4, Sami Mäntymaa 15/6.

Äänekosken liikuntatalolla pelataan paikallispeli kosken herruudesta, kun Huima saapuu haastamaan kotijoukkueen. Ei varmaan monikaan koripalloa aktiivisesti seurannut uskonut, että joskus koskella pelataan paikallispelit koripallossa kaudella 2020-21. Toivotaan että väki lähtee liikkeelle koronasta huolimatta ja sankoin joukoin turvaohjeet huomioiden.

Ottelu käynnistyy tulevana sunnuntaina klo 17.

Vastaa käyttäjälle HuimafaniPeruuta vastaus

1. Huimafani sanoo:

Hienoa että Kipinä nousi valtakunnan sarjaan mukaan ja pärjääkin ihan mukavasti. Mahtava määrä lisää pelejä Äänekoskelaisille koripallon ystäville.