ÄKS

Pinskuleirillä mennään maailman ympäri kymmenessä päivässä

06.07.2024 12:08
Taaperoitten ja perheitten osuus aloitti kymmenpäiväisen leiirimatkan. Vesisade toivotti leiriläiset tervetulleiksi Kangaslammelle, eikä se hidastanut menoa yhtään.

Pinskujen kansainvälinen kesäleiri kasvaa päivä päivältä leiriläisten mukana. Sumiaisten sademetsässä mennään maailman ympäri ja ämpäri.

 

Vappu Koistinen, Vieno Koskinen ja Hilma Vesala toimivat leirillä ryhmän ohjaajan tehtävässä. Nuorten ohjaajien tukena lasten ryhmässä on  aikuinen ohjaaja. Nuoret ovat olleet niin pitkään Pinskutoiminnassa, että ohjaustyöt sujuvat jo hyvin. Vappu ja Vieno toimivat tänä kesänä myös Protu-leirien tiimiläisinä eri puolilla Suomea järjestettävillä suosituilla nuorten leireillä.

– Leiri on sujunut tähän saakka hyvin. Illanvietot on olleet tunnelmallisia ja mieliinpainuvia, miettii Hilma.

Vieno ja Vappu arvelevat leirin edenneen letkeästi.

– Kiva nähdä, kuinka lapset nauttivat täällä olosta ja leirin ohjelmasta. Hyvät suunnitelmat toteutuvat päivittäisessä toiminnassa ja ohjelmaa ovat ideoineet lapset, nuoret ja aikuiset, yhdessä, Vieno ja Vappu kertovat.

Kansainvälistä menoa leiriin tuovat suomalaisten lisäksi ukrainalaiset ja venäläiset lapset sekä chileläiset ja portugalilaiset.

Kansainvälinen päivä on leirin ohjelmassa sunnuntaina 7.7. Sunnuntai on myös vierailupäivä ja silloin on leiriin tervetulleita kaikki klo 18.00 alkaen. Leiriläisten konsertti alkaa klo 19.00.

– Lämpimästi tervetuloa leiriläisten vanhemmat ja muutkin, joita Pinskuleirin elämänmeno kiinnostaa, leiriltä toivotetaan.

Upea Sininen vaunu- muraalitaideteos syntyi leiriläisten yhteistyönä.

Vappu, Hilma ja Vieno ovat Pinskuleirin taitavat nuoret ohjaajat.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy