ÄKS

Nyt pidetään etäpikkujoulut – tue paikallisia esittävän taiteen tekijöitä ja tilaa virtuaalipikkujoulut!

21.11.2020 15:34 (muokattu 21.11.2020 15:37)
Virtuaalipikkujoulun kattauksesta löytyy taikuutta, drinkkikoulua, musiikkia, roastia ja stand uppia, kertovat Sauli Niskanen, Linda Takala ja Jore Sohlman. 

Äänekoskella lyötiin hynttyyt yhteen ja pistettiin virtuaalipikkujouluihin semmoinen kattaus, että oksat pois!

 

Koronarajoitukset ovat pistäneet ruksit monen pikkujoulusuunnitelman päälle. Jos kirves on heitetty jo kaivoon, se kannattaa nostaa sieltä äkkiä ylös, sillä pikkujouluja voidaan viettää sittenkin, ja paikalle voi kutsua vaikka kokonaiset komppanian tai konserniväen. Tulevaisuuden teknologia toimii virtuaalipikkujoulujen hiekkalaatikkona, sillä se on otettu nyt käyttöön.  

– Vallitsevien rajoitusten sekä päätimme päivittää vuoden 2020 pikkujouluohjelman tilanteeseen sopivaksi, eli tuoda ohjelma juhlakansalle verkon välityksellä, Sauli Niskanen kertoo. 

Ohjelmanumerot lähetetään livenä vaikka kotisohvalle. Kaikki järjestelyt sekä tuottamiseen käytettävä välineistö ja niiden käyttö kuuluvat ohjelmanumeroiden esitettyyn hintaan.

– Tämä tarkoittaa siis sitä, että ohjelmanumeron tilaava osapuoli sekä osallistujat tarvitsevat vain internetiin yhdistetyn vastaanottimen kuten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä alustana käytettävän sovelluksen.

Virtuaalipikkujoulujen ohjelmatarjottimelle on katettu vaikuttava ja  monipuolinen kattaus: Taikuri Jore on monelle tuttu taikuri ja ravintoloitsija, hänen taskustaan löytyy muun muassa taikureiden sekä lähitaikuuden suomenmestaruus.

  Yleisön toiveet ja vuorovaikutus voidaan toteuttaa ennakkoon suunnittelemalla. Suorassa lähetyksessä tapahtuu myös improvisointia, aivan kuten fyysisesti yleisön edessä ollessa, Jore sanoo. 

Nuoret muusikot, Mimi Steffansson ja Sauli Niskanen ovat kiinnittäneet duonsa ohjelmatarjottimen antimeksi. Esiintyvien taiteilijoiden kulunut kahdeksan kuukautta on ollut keikkojen osalta hyvin laiha. 

– Lähetämme tilaajalle settilistat, joista voi valita mieleisensä kappaleet. Hyvissä ajoin esitetyt toivebiisit onnistuvat, ja onneaan niiden osalta voi koettaa myös kesken lähetyksen, Sauli yllyttää. 

Pikkujoulujen suosikkiohjelmaksi on muodostunut Stand Up. Sitäkin tarjottimelta löytyy, kun Teppo Tuhma päästetään vauhtiin. 

– Tuhma Teppo taustanauhoineen ja koppakitaroineen saa tanssijalan vatkaamaan ja vatsalihakset naurusta koetukselle. Tepon laulut ovat uudelleen tuhmasti sanoitettuja kaikkien tuntemia hittejä, Tepon manageri Teppo Seppänen vinkkaa. 

Mikä olisikaan kuumottavampi ohjelmanumero, kuin hyvässä hengessä firmaa ja työyhteisöä piikittelevä Roast! 

– Vitsien valmistelu vie aikaa, joten pyydämmekin esittämään numeroa koskevat toiveet viimeistään viikkoa ennen lähetystä, roastin luotsaavat Jore Sohlman ja Teppo Seppänen toivovat. 

Paikalliset ravintola-alan työntekijät tuovat osaamisensa näytöllesi haastaen mukaan drinkkien sheikkaamiseen.

– Juhlijat valmistavat ammattilaisten opastuksella vaikkapa drinkin tai nopean välipalan. Tämän onnistumiseksi osallistujille toimitettava ennakkoon ’’tuotepaketti’’, joka sisältää numeron vaatimat raaka-aineet, Sauli kertoo. 

Eikä tässä vielä kaikki: tarjottimelle on katettuna vielä Miljoonasade sekä Heikki Salo Duo. 

– Kun ohjelmakattaus on valittu, me luomme räätälöidyn interaktiivisen lähetyksen. Tämä tarkoittaa sitä, ettei lähetystä täydy tyytyä vain seuraamaan ruudulta, vaan osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua lähetyksen kulkuun chatin välityksellä. 

Jos haluat mukaan ohjelman tuottajaksi, ota rohkeasti yhteyttä. Jos haluat pitää pikkujoulut, ota jo kiireesti yhteyttä sähköpostilla: sauli.niskanen@hotmail.com

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy