Made in Suolahti vakuutti ja villitsi


MONA

Ravintola Viljoksessa järjestetty Made in Suolahti vol 2. pisti hippulat vinkumaan.

 

Lavalla nähtiin kolme suolahtelaista bändiä. Väkeä saapui heti alkuiltaan, ja lavan edustalla pistettiinkin nopeasti tanssiksi.

Kuusihenkinen MONA teki vakuuttavan debyyttinsä Viljoksessa. Biisejä kuultiin muun muassa Anna Abreulta ja Elle Kingiltä. Kovimmat suosionosoitukset irtosivat kuitenkin hervottoman hienosti soineen If it makes you happyn jälkeen. Sheryl Crow-coveri pisti yleisön laulamaan mukana ja tanssimaan villisti. Yleisö jäi kaipaamaan lisää, sillä bändin repertuaariin ei ole vielä montaa biisiä tarttuntu, ja setti jäi hieman lyhyeksi. Ensi kerralla sitten lisää.

Ärmyn Jamien jälkimainingeissa perustettu Kolmas Aalto teki sekin virallisen debyyttinsä. Tosin tarkimmat huomasivat, että bändi on esiintynyt jo aiemmin jamilavalla. Janne Poikolaisen, Taina Laitisen ja Sami Väisäsen punk-vaikutteinen rockbändi työstää Poikolaisen kirjoittamia huikeita kappaleita sellaisella innolla ja meiningillä, että oksat pois. Keikan päättänyt kappale Vallankumous sai innokkaimmat fanit hoilaamaan jopa mukana, sen verran tarttuvasta biisistä on kyse.

She and the other three

She and the other three

Kolmas Aalto

Kolmas Aalto Kuva: Pekka Ouli

Illan lopetti She and the other three, jonka käsissä kääntyi uuteen uskoon muun muassa The Cult, ja kuultiin joukossa myös kappaleita kultaiselta viisikymmentäluvultakin. Reilu rokki villitsi yleisöä, jota alkoi tupata lavan edustalle ihan tungokseksi asti. Kokeneiden soittajien käsissä tunnelma on taattu.

ÄKSän saamien tietojen mukaan tapahtuman yhdessä Viljoksen kanssa kasannut Ärmy ry on illan showhun erittäin tyytyväinen. Lippuja myytiin parissa tunnissa yli 140 kappaletta ja yleisöltä saatu palaute oli ainoastaan positiivista. Ei olisi mikään ihme, jos suolahtelaisten riemunkirjava rokkisakki nostettaisiin lavalle vielä kolmannenkin kerran.

Vastaa