Musakorneri EXTRA: J. Vehkala&Ystävät – Amalia


J. Vehkala & Ystävät täyttävät salit aina ja aina.

Suolahtisali pullisteli sunnuntaina Leevi and the Leavingsin musiikin ystävistä, mutta myös orkesterin J. Vehkala & Ystävät ystävistä.

 

302 myytyä lippua tarkoitti sitä, että konsertti oli loppuunmyyty. Ihanasti sanottu -ilta on saanut valtavan suuren suosion, sillä kaupungin suurimman konserttisalin lisäksi ilta myytiin loppuun kolmesti Wille Olohuone ja Keittiöön sekä Saarijärven Liikelataamoon.

– Tämä on soittajapojan unelmien täyttymys, Jukka Vehkala huokaisi yleisön edessä.

Konsertin ensimmäinen puoli oli lämmittelyä. Toisella puoliskolla oli yleisöllä jo tekemistä, että pylly pysyisi penkissä.

– Suut soikeaksi laulusta, tämä on yhteislaulutilaisuus, Vehkala yllytti.

Tunnelma oli suuren salin katossa, seinissä ja lattioissa. Parituntinen vierähti vikkelään ja konsertin loppumetreillä alkoi jo harmittaa, kun kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Huikeinta antia oli koko orkesterin hyvä yhteismeininki, joka välittyi varmasti jokaiselle korvaparille. Kiitos ja kumarrus! Jäämme odottamaan lisää.

Amalia on kappaleen solistin Tiina Oksasen ja ystävänvä Merja Närhin se ”ystävyyskappale”. Konsertissa se omistettiin tämän päivän päivänsankarille. Myös Musakorneritoimitus lähettää konsertin videotallenteen myötä lämpimät 50-vuotisonnittelut Mepalle sinne kaupunginhallituksen kokoukseen.

– Prinsessajuhlia odotellen. Iso ja lämmin onnenahalaus!

 

 

 

 

 

 

Vastaa