Sininen tulevaisuus asetti Minna Kuusjärven eduskuntavaaliehdokkaaksi


Sininen tulevaisuus rp.n Keski-Suomen piiri nimesi eduskuntavaalien 2019 ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa. Mukana äänekoskelainen Minna Kuusjärvi. 
Eduskuntavaalit 2019 ehdokkaaksi asetettiin Keski-Suomen piirin puheenjohtaja, Jyväskylän kaupungin varavaltuutettu ja kaupunginhallituksen varajäsen Juha Vimpari.
Vimpari toimii Sininen tulevaisuus rp.n puoluehallituksessa ja on puolueen sekä Keski-Suomen piirin perustajajäseniä, lisäksi Vimpari toimii Keski-Suomen pelastuslaitoksen johtokunnassa.
 
Toinen eduskuntavaaleihin asetettu ehdokas on Keski-Suomen Sinisten sihteeri ja Ääneseudun Siniset ry.n puheenjohtaja Minna Kuusjärvi Äänekoskelta. Minna toimii Äänekosken kaupungin tarkastuslautakunnassa ja on Sininen tulevaisuus rp.n puoluevaltuuston jäsen.
 
– Lisää ehdokkaita Sinisen tulevaisuuden Keski-Suomen piiri nimeää syksyn aikana ja useiden ehdokkaaksi hakevien kanssa käydään keskusteluja.
Puolueen vaaliohjelmien tekeminen on käynnissä ja avauksia niistä sekä muista puolueohjelmista kuullaan vielä tämän syksyn aikana, tiedotteessa kerrotaan.

Vastaa