ÄKS

Äänekosken kaupunki osoittaa tukensa ukrainalaisille

21.02.2024 16:07

Venäjän suurhyökkäyksestä Ukrainaan tulee lauantaina 24.2.2024 kuluneeksi kaksi vuotta. Tuen osoittamiseksi ukrainalaisille Äänekosken kaupungintalolla liputetaan 24.2. Ukrainan lipulla ja Kotakennään silta valaistaan Ukrainan lipun sinikeltaisin värein.

 

– Äänekosken kaupunki haluaa tällä tavoin osoittaa edelleen tukeaan pitkään kestäneen hyökkäyssodan kohteeksi joutuneelle Ukrainalle ja ukrainalaisille. Äänekosken kaupungin tuki on jatkuvaa ja haluamme tuoda sen esiin näin symbolisena eleenä liputuksella ja valaistuksella, hallintojohtaja Aleksi Heikkilä sanoo.

– Olemme saaneet eri-ikäisistä ukrainalaisista uusia asukkaita ja kuntalaisia, ja olemme ottaneet heidät avosylin vastaan. Toivomme, että he saavat täällä hyvän elämän tulevaisuudessakin. Äänekoskella on kaikkien turvallista elää hyvää elämää.

Äänekoskella kohtelemme kaikkia tasapuolisesti. Olemme toiminnassamme oikeudenmukaisia ja noudatamme demokratian periaatteita. Äänekoski on kansainvälinen, monikulttuurinen ja tasa-arvoinen kaupunki. Haluamme ottaa maahanmuuttajat osaksi äänekoskelaista yhteisöä ja tässä integraatiossa on onnistuttu hyvin. Yhteisöllisyys lähtee yhdessä tekemisestä ja yhdessä olemisesta.

– Äänekoskella on haluttu auttaa Ukrainasta sotaa pakenevia ihmisiä kaikin keinoin. Äänekoskella lukuisat vapaaehtoiset, järjestöt, seurakunnat ovatkin aktiivisesti auttaneet ukrainalaisia kotoutumaan. Siitä heille suuri kiitos, Heikkilä sanoo.

Vastaa

  1. Taito sanoo:

    Suomessa liputetaan suomenlipulla , surut ja juhlat. Joissain poikkeustapauksissa voidaan liputtaa toisen maan lippuakin, MUTTA EI IKINÄ ILMAN ,ETTÄ Suomen oma lippu ei ole paikalla salossa ja korkeammalla kuin muut. Poliisitutkinnan paikka kuka on rikkonut lakia.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy