ÄKS

Nähdään Ilmiökahveilla 8.3.2024

23.02.2024 05:54
Ilmiökahvit on tätä päivää.

Kaikille avoimet Ilmiökahvit on katettuna perjantaina 8. maaliskuuta  klo 13-14.30 Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa. Kahvihetki on kuntalaisten ja kaupungin työtekijöiden epävirallinen kohtaamispaikka. Luvassa on rentoa oleskelua ilman agendaa. Esiintymässä pianisteja sekä AKMO:lta että Koskelasta.

 

Ilmiökahvit on vapaamuotoinen kohtaamispaikka ja niiden tarkoituksena on osallistaa kaupunkilaisia ja tehdä kaupungin työntekijöitä tutuiksi. Kaupungin työntekijät voivat työtehtäviensä salliessa pistäytyä kahvittelemassa ja turisemassa ihmisten kanssa.

– Keitämme asukkaiden ja kaupungin työntekijöiden kanssa samaa puuroa ja rakennamme yhdessä tätä kaupunkia mahdollisimman läpinäkyvästi. Ilmiökahvien yksi päämäärä on ennaltaehkäisevä hyvinvointi, eli ihmiset tapaavat vapaamuotoisesti ja vapaaehtoisesti toisiaan. Kaupunki tarjoaa tähän kohtaamispaikan ja pikkupurtavaa, kaupunginjohtaja Matti Tuononen sanoo.

Äänekoski toteuttaa kaupunkistrategiaansa Äänekoski-ilmiötä rohkean avoimesti ja yhdessä asukkaiden kanssa. Kaikki on kutsuttu mukaan toteuttamaan strategian mukaisesti hyvää elämää, kestävää ympäristöä ja vaikuttavia elinkeinoja – osallistavan strategian kolmea päätavoitetta.

Äänekosken kaupunki tarjoaa hyvän elämän alustan: muodostamme alueen yritysten, yhteisöjen ja julkisten toimijoiden kanssa hyvän elämän alustan ja turvaverkon, jonka päälle asukkaamme voivat rakentaa itsensä näköistä elämää tänään ja huomenna.

Jokaisella on mahdollisuus ottaa paikkansa asukkaana ja tuntea oma merkityksensä. Sosiaalisille kohtaamisille annetaan paitsi edellytyksiä, myös kannustimia. Tulevaisuuden Äänekoskella kukaan ei ole yksin.

Ilmiökahveille on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumisia. Tervetuloa mukaan!

Muut tämän vuoden 2024 Ilmiökahvit pidetään perjantaisin 14.6., 13.9. ja 13.12. klo 13-14.30.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy